Hem > Eductus Jobb, Jobbcoach Stockholm > En åtrådd målgrupp- var är ni?

En åtrådd målgrupp- var är ni?

Idag söker en mäktig arbetsgivare kvinnor till sin stab. Denna arbetsgivare har ett särskilt gott ögon för alla ni kvinnor med ickesvensk etnicitet, som kan svenska samt har ett andra språk i bagaget.

Är du en person som är fullt frisk, sund och vältränad? Är du vidsynt, tolerant, stresstålig, ärlig, harmonisk och serviceinriktad? Då kanske du är just det som denna arbetsgivare söker…….

Vilken är denna mystiska arbetsgivare?

Vi ser denna profession ute på gatorna, vid demonstrationer, alla tider på dygnet, på hästar och i bilar samt på motorcykel, vi ser dem när en olycka har inträffat och när någon kört för fort. Den mystiska arbetsgivaren är, som ni kanske redan har förstått- POLISEN!

Sista ansökningsdagen för polishögskolan är den 15 mars, om du, man som kvinna, är intresserade av detta yrke så kommer en av deras rekryterare till oss på AcadeMedia Eductus i Liljeholmen den 5 mars kl 13:30 för att berätta om rekryteringsprocessen och vad arbetet som polis innebär. Rekryteraren är som sagt särskilt intresserad av kvinnor med ickesvensk etnicitet, så ni kvinnor som går på AcadeMedia i Stockholmsområdet, se till att komma hit och visa framfötterna!

Isabel Nylin

AcadeMedia Liljeholmen

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: