Hem > Bara ett inlägg :-) > Den ”orange känslan” väcker mina behov

Den ”orange känslan” väcker mina behov

Du går genom en korridor mot entrédörren. På vägen passerar Du en konsthall? Där står en roll-up och en cykel, båda är orange … det visar sig vara nya, utökade lokaler… Handlar det bara om den orange färgen? Det är en mix av känslor som Du möts av när du når entrédörren.  Du ser en orange cykel till och några tända värmeljus. Har Du haft en hetsig morgon blir Du överraskande lugn i samma stund du kliver in. Tittar Du till vänster hänger det orange jackor på varje stol och stolarna är många.

Nu hör Du … – Välkommen =) Vad kan jag hjälpa Dig med? Samtidigt som Du ser JOBB-affischer utmed väggarna, söker Du efter ett svar. Strax hör Du dig själv svara – ”Jag vill jobba!”

Du inser nu att det är Dig allt detta handlar om. Du får en snabb tankeställare … ”Är det här jag vill få hjälp med att söka arbete eller studier”?  Du tar av Dig jackan och följer med jobbcoachen som visar Dig runt i lokalen. Den ”orange känslan” väcker Dina behov och du tar nästa steg.

Under tiden här på Eductus i Borås tar arbetslivet, för många sökande en ny vändning – många får anställning eller påbörjar utbildning.

Välkomna!

Hälsar personalen på Eductus Borås

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: