Hem > Bara ett inlägg :-), Eductus, Eductus Jobb, Jobbcoach Borås > Ett gott samarbete för att gynna våra deltagare: Stockholm-Borås

Ett gott samarbete för att gynna våra deltagare: Stockholm-Borås

För tillfället har jag en deltagare i jobb- och utvecklingsgarantin för ungdomar som söker jobb i Borås, men som idag är bosatt i Stockholm. Även om hon kommer in till oss och är aktiv och söker jobb via mail och via telefon, så räcker det inte alltid till. Man måste även kunna vara på orten i fråga och söka jobb där, för att få en chans att möta arbetsgivare ”face to face” och sälja in sig.

I och med att Eductus finns på flera orter, däribland Borås, har ett samarbete upprättats för att ge vår deltagare en bra service och möjligheter till jobb på flera olika sätt . Idag kan deltagaren kombinera sin heltidsaktivitet genom att både åka till Borås och träffa en jobbcoach där och vara i Stockholm hos mig. Kan nog inte bli bättre för denna deltagare än så här. Känns så bra att vi på Eductus kan ge våra deltagaren en skräddarsydd individuell planering. Jätte kul!

Tack Marita och Eductus i Borås för hjälpen!

Eductus Liljeholmen

Isabel

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: