Hem > Eductus, Eductus Väst, Etableringslots, Lotser i media > Eductus i Väst & Radio Kurdistan informerar om etableringslots

Eductus i Väst & Radio Kurdistan informerar om etableringslots

Senada och Diako från Eductus i Västsverige, medverkar i en radiosändning hos Radio Kurdistan i Göteborg och informerar om Etableringslots.

Välkommen att klicka här och lyssna live på radioinslaget

Lördag den 19 februari

kl. 12:30-13:30

 

 

 

 

 

//Joanna

 

Annonser
 1. februari 19, 2011 kl. 6:41 e m

  Nyss fick vi reflektioner av våra två representanter från Eductus, som deltog i dagens radiosändning. Direkt efter radioprogrammet ringde telefonen och programledaren hälsade från en lyssnare till ett väl genomfört framträdande av Eductus.

  Vårt samarbete bottnar i lyhördhet och tydlighet och framförallt att vi jobbar tillsammans för att uppnå målen. Börjar Senada Ljutic med.
  En av frågorna handlade om hur Eductus kan hjälpa till med att starta egen verksamhet. Det man kan få hjälp med på Eductus är rådgivning och vägledning. När det sedan gäller ekonomiska stöd, kan man vända sig till sin Arbetsförmedling eller andra finansiella kanaler, som t.ex. banken.

  Konjunkturen är på väg upp och många arbetstillfällen skapas samtidigt som en generationsväxling äger rum. Det i sin tur innebär att det börjar bli brist på arbetskraft i Sverige. Tänk därför på att söka till de små- och medelstora företagen. Där finns de lediga tjänsterna. Säger Senada Ljutic, som arbetar med integrationsuppdrag på Eductus i väst.

  //Joanna

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: