Eductus Halmstad nöjd efter Tillväxtmässan

Igår ställde Eductus Halland ut på Tillväxtmässan i Halmstad Arenan. I en artikel från Hallandsposten beskrivs mässan som ett ”mischmasch” av montrar och människor, där det byttes visitkort, jobbförfrågningar och idéer.

Reflektioner från Eductus personalen är att det var en mycket givande Tillväxtmässa som skapade möten för arbetssökande, företagare, utbildningsanordnare och rekryteringsbolag. Allt om och för arbetsmarknaden.

Vi hade en enkät med oss där de företag som deltog, kunde vinna en inspirationsföreläsning. Vi har tagit många intressanta företagskontakter samt fått en indikation på vilka framtida personella utmaningar man står inför.

Till Eductus monter kom arbetssökande och personal från Arbetsförmedlingarna i Halland. Det var en rolig och nätverkande dag! Berättar Mia från Eductus i Halmstad.

Detta bildspel kräver JavaScript.

I Hallandsposten tidningsbilaga (18/3) nämns Eductus i samband med Tillväxtmässan i Halland. I frågespalten HP-fråga; Vad är det för vits med tillväxt? Svarar Mia Norshammar, Eductus Halland, att det är bra eftersom det skapar arbeten. Men det finns ju en hållhake, inte så liten, nämligen att världens resurser inte är oändliga”

 

//Joanna

Eductus Väst

T:031-704 72 38

Annonser
  1. Annelie Fjellborg
    mars 18, 2011 kl. 1:26 e m

    V-teckenbilden är så himla härlig!
    Nice att vi i Halalnd börjar synas på bloggen.
    🙂

  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: