Hem > Arbetsgivare, Bara ett inlägg :-), Eductus Jobb > Ett rikare liv- Eductus är på plats förstås för att representera!

Ett rikare liv- Eductus är på plats förstås för att representera!

Eductus var med på seminariet Ett rikare liv tillsammans med Charlie Söderström, från Balansekonomi, mer känd som fd programledarna i ”Lyxfällan”, representanter från  SEB och konsumenternas försäkringsbyrå. Under seminariets gång fick ungdomar från gymnasiet, drygt 1000 personer, information om hur de kan få bättre koll på sin ekonomi.

Charlie menade att det finns 5 punkter för hur man ska lyckas med att få mer tid och mer pengar i livet: Koll, mål, kompetens= kunskap + attityd, fasta utgifter och team.

Vi på Eductus var där på scen för att framföra vårt budskap till alla gymnasieelever att vi redan idag hjälper unga vuxna ut på arbetsmarknaden genom utbildning, matchning och coaching. Vi hjälper dem att nå SINA mål och ingen annans!

Vi var där för att meddela att vi är öppna för ett samarbete med gymnasieskolor så att vi snabbare kan vara på plats och hjälpa till med att stärka upp unga vuxna inför arbetslivet och inte vänta på att de först ska behöva bli arbetslösa= förebyggande insatser. Vi ser gärna att vi på Eductus kan gå in och ge stödinsatser redan i skolan- att skriva cv:n, brev, träna på intervjusituationer, personlig marknadsföring, hur och var man kan hitta jobb idag förutom på arbetsförmedlingens hemsida etc.

Man har ju livskunskap i skolan, så varför finns inte jobbsökaraktiviteter i skolans scheman som kan vara till hjälp för att förbereda unga vuxna på verkligheten som komma skall och så att alla unga vuxna får en chans att förbereda sig.

Isabel Nylin

Eductus Liljeholmen

Annonser
  1. Natasja
    april 7, 2011 kl. 5:37 e m

    Kul och inspirerande! Mycket bra jobbat!

  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: