Hem > Bara ett inlägg :-) > Positiv energi

Positiv energi

För två veckor sedan slutade en deltagare hos oss. Han var en kille som inte hade så höga tankar om sig själv. Vi pratade mycket om självkänsla och självförtroende. Den här killen hade fantastiska kunskaper och erfarenheter, men det kunde han inte se själv. Hur som helst, han fick komma på intervju till ett företag här i Sundsvall. Vet ni vad som hände? Han fick jobbet!! Det var han så värd och jag önskar att ni kunde få se skillnaden i hans röst, kroppsspråk och syn på framtiden jämfört med hur han var innan. Han växte enormt! Jag fick ett mail av honom igår, jag ville veta hur han hade upplevt tiden hos oss på Eductus. Såhär skriver han:

”Det jag är mest glad för är väl att du fick fram de positiva istället för att jag bara såg det negativa. Sen var det ju inte alls dumt att få ett bra CV (som aldrig användes) Hehe! De var oxå gott att komma ner på stan och bara dricka en kopp kaffe och prata. Blev lite som terapi. Nu har jag gjort första dagen på nya jobbet allefall, gick kanonbra..”

Jag blev glad, väldigt glad för hans skull!! Det är såna stunder som gör det otroligt roligt och inspirerande att gå till jobbet varje morgon. Förutom alla fantastiskt tokiga och roliga arbetskamrater förstås! 🙂

//Caroline Mohlén, Sundsvall

Annonser
 1. Gerd Wallin
  maj 5, 2011 kl. 7:56 f m

  Underbar berättelse!

  Med vänlig hälsning

  Gerd Wallin
  Coach och inspiratör

  http://gerdwallin.vpsite.se

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: