Hem > Bara ett inlägg :-) > Rekryteringsmässa på Berns i Stockholm

Rekryteringsmässa på Berns i Stockholm

Den 31/5 ska jag och några deltagare som går på Meritportfölj och LOTS hos oss på Eductus besöka Berns Salonger i Stockholm.  Arbetsförmedlingen anordnar nämligen en rekryteringsmässa där och arbetsgivare från flera kommuner finns på plats. De vill gärna anställa personer som har erfarenhet och kompetens från andra länder och kulturer och det kommer också att finns tolkar på plats.

Syftet är bl.a. att matcha arbetssökande från Stockholm till arbeten i glesbygdskommuner. Det finns förstås många fördelar för den som väljer att bo och arbeta i en mindre ort. Man slipper långa bostadsköer, långa avstånd till arbetet och levnadskostnaden är ofta lägre. Dessutom kommer man in i det svenska samhället mycket snabbare. Detta är i alla fall min uppfattning. Själv bodde jag i Munkfors, en liten by i Värmland när jag kom till Sverige och det var den bästa starten man kunde få!

Har du vägarna förbi Berns den 31/5, kom gärna in och lyssna på min kollega Amira och hennes historia om hur det var att vara ny i Sverige och söka jobb här.

Hossein N – Jobbcoach Liljeholmen

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: