Hem > Arbetsgivare, Eductus Sociala Medier, Eductus Väst, Generationsväxling, Integration, Politiska partier > Valkampanjen är över och nu ska det röstas på Eductus i Göteborg

Valkampanjen är över och nu ska det röstas på Eductus i Göteborg

Det blev ett framgångsrikt avslut för de politiska partierna och den föreläsningsserie som genomfördes under de senaste tre veckorna på Eductus i Göteborg. Ur politiskt perspektiv, var det snarare något i stil med en valkampanj. Vi och våra deltagare är lika nöjda. Vi har framfört många frågor som krävde engagemang och uppriktighet från det parti som stod i talarstolen.

Så därför, redan på onsdag i nästa vecka, kommer Eductus deltagare att rösta. Eductus riggar ett val! Ett val som ska likna den i verkliga livet. Självklart är det, precis som i verkligheten, helt frivilligt, men man är medveten om hur viktigt det är att göra sin röst hörd. Väljer man att rösta, röstar man fram det parti som var mest övertygande i sina idéer och förslag till lösningar på temat segregation och integration.

Idéskaparen till Valet är Diako som tillsammans med Senada förbereder valkampanjen och trycker upp valsedlar, hänger upp affischer samt ”snickrar” ihop en valurna som ska ställas på en central plats i lokalen. Självklart finns vår socialamedier redaktör på plats för att följa och dokumentera Valprocessen. Följ valet på Eductus sociala medier, här på bloggen, på Twitter och Facebook samt något senare på YouTube.

Bilder från ”Valkampanjen på Eductus Vallgatan”

Detta bildspel kräver JavaScript.

Fotograf; Annika M. och Diako A.

JoannaK

E: socialamedier@eductus.se

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: