Hem > Eductus, Eductus Jobb, Jobbcoach Västerås > Västerås deltagare vann outfit-tävling gällande intervju!

Västerås deltagare vann outfit-tävling gällande intervju!

Västerås deltagare vann outfit-tävling gällande intervju. Sonia Ayoub är deltagare hos Eductus i Västerås. Hon har deltagit i en tävling som anordnades av Tria.

Tillsammans med sin jobbcoach Leffe Eriksson diskuterades det hur viktig klädseln är på en intervju. Efter diverse telefonsamtal mellan varandra bestämde sig Sonia för nedanstående klädval (se bild). Sonia fotades före intervjun och skickade in bilden till tävlingen. Intervjun Sonia skulle gå på gällde en praktikplats hos The Body Shop ute på Erikslund Shopping Center. Detta var verkligen något Sonia ville och hon var nervös inför intervjutillfället.

När Leffe & Sonia träffades ute på Erikslund dagen D, så fick hon tummen upp av Leffe för sitt klädval. En något nervös tjej möttes av en supertrevlig butikschef på The Body Shop och intervjun drog igång. Efter 1 timme så bestämdes det att Sonia skulle få starta några veckors praktik.Praktiken gick bra och Sonia fick goda vitsord, ”supersäljare” var ett av dom, så har ni något ledigt jobb – tveka inte att prova Sonia!

Sammanfattningsvis kan man säga att oavsett om intervjun gäller praktik eller jobb så kom väl förberedd.

1:a pris Presentkort värt 5000:- på MQ gick till Sonia Ayoub från Västerås med motivering:
Sonia Ayoub visar att hon tar sin anställningsintervju på allvar och ser till att förbereda sig på bästa sätt inför sin kommande yrkeskarriär genom att välja en klädstil som ger ett professionellt, personligt och stilrent intryck.välja en klädstil som ger ett professionellt, personligt och stilrent intryck.

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: