Hem > Eductus Väst, Jobbcoach Göteborg, Jobbcoach Halmstad, Jobbcoach Varberg, Utbildning > Det är du som bestämmer över din yrkesframtid

Det är du som bestämmer över din yrkesframtid

Personlig inventering med yrkesorientering (PIYO) är ett program som vänder sig till dig som söker en ny karriär eller kanske en fördjupning i den yrkeskategorin som du redan har erfarenheter ifrån. I vilken situation du än befinner dig så finns PIYO för att hjälpa dig att fördjupa dina kunskaper inom ditt framtida yrkesval så att DU får den yrkesinriktningen som passar just DIG!

Enligt statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) så finns det betydande skillnader mellan vad män och kvinnor väljer att utbilda sig till. Män tenderar att främst söka utbildningar som leder till arbete inom Data/IT, Samhällsbyggnad samt teknik och tillverkning medan kvinnor tenderar att söka utbildningar som leder till arbete inom Ekonomi/administration/försäljning, Hälso- och sjukvård/sociala tjänster samt Hotell/restaurang/turism. Om detta gäller även DIG och DINA intressen är det bara DU som bestämmer.

I programmet hjälper vi dig gärna även med analyser av prognoser för att finna framtidens yrken. Det är viktigt att vi gemensamt finner en karriärsväg som är i samklang med både dina intressen men som även är hållbart över tid.

Inom PIYO ingår även en teoretisk del där vi tar upp frågor kring servicetänkande, förhållningssätt och värdegrunder men även arbetsrätt, arbetskultur i vardagen och sociala spelregler. Låt oss vara en del i ditt sökande efter nästa steg i din karriär!

Jobbcoach

Eductus Varberg, Halmstad och Göteborg

E: socialamedier@eductus.se

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: