Hem > Arbetsgivare, Eductus Väst > Eductus söker för kunds räkning PREMIUM SALES SUPORT (STANDSÄLJARE) i Oslo/Norge

Eductus söker för kunds räkning PREMIUM SALES SUPORT (STANDSÄLJARE) i Oslo/Norge

 

Arbetsuppgifter       

Stå på stand för någon av företagets träningscenter, fitnessmässor och events. Värva och hämta in medlemmar till företaget.

 

Utbildning
Inget krav, men om du har gått säljarutbildning är det ett plus.

Erfarenhet:
Minst 4 månaders erfarenhet med kontinuerlig standförsäljning inom olika branscher. Standsäljare inom träningsbranschen prioriteras.

Personliga egenskaper:
Har mycket god social förmåga, är utåtriktad, gillar och bemöta människor och tänka ”sporty”, är självständig men kan samtidigt jobba tätt med ett team. Du ska kunna bjuda på dig själv, vara innovativ och samtidigt vara professionell mot dina kunder och kolleger och bidra till utveckling av arbetsmiljön. Gillar att ligga i lite extra för att bli ” toppen säljaren”.

Vad är det viktigast:
Starkt intresse för att uppträda professionellt och med entusiasm och fokusering på försäljning genom face to face. Förmågan att kunna leverera goda försäljningsresultat, ge positiv energi gentemot kunderna och kollegerna, och vara ett gott ansiktet utåt för företaget och  dess kunder. Kunna tänka lite utanför boxen är en god egenskap. Du måste kunna vara flexibel, gilla att resa samt vara öppen för att jobba på andra ställen i Norge än bara i Oslo.

Övrigt

Jobbet har huvudbas i Oslo. Du kommer för det mesta vara i Stor Oslo regionen, men vissa perioder vill du göra standsäljarprojekt som sträcker från 1-14 dagar i andra kommuner än i Oslo. Du upplever då nya städer, ställen och vid tillfälle du har standprojekt som kräver övernattning kommer företaget att täcka alla kostnader kring projektet. God datorvana. Svenska i tal och skrift samt god konversationsengelska. Anställningsformen är heltid. Lön; 18 000–20 000.- norska kronor garanterad grundlön/mån, oberoende försäljningsresultat. God bonus på hög försäljningsfrekvens. Företaget hjälper till med boende och skatte-kort i Norge.

 

Ansökan och kontakt kring tjänsten sker till;

Kenneth Crondahl

kenneth.crondahl@eductus.se

Eductus Uddevalla

 

Bloggare

JoannaK|E: socialamedier@eductus.se

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: