Om Jobbcoacherna

En Jobbcoach arbetar med att hjälpa en person att få och behålla ett jobb. Det handlar om att stödja människor som blivit varslade, vill byta jobb, behöver byta bransch på grund av sjukdom eller som står utanför arbetsmarknaden av andra skäl.

Hur går jobbcoachning till?
Jobbcoachning bygger på individuella samtal. De behövs för att bygga upp det viktiga förtroendet. Varje person är unik och har egna funderingar om hur han eller hon bäst löser sin situation. Det gäller att kunna behärska coachning som teknik och att förstå vad det är jag coachar mot. Att hela tiden går åt rätt håll och närmar sig målet tillsammans med deltagaren. Det kan också innebära mer handfast hjälp i form av rådgivning eller direktkontakt med arbetsgivare.

Hur ser arbetet ut för en jobbcoach på Eductus?
Arbetsuppgifterna innehåller även ansökan/handläggning av olika typer av arbetsmarknadspolitiska program och åtgärder. Våra Jobbcoacher har en gedigen erfarenhet och vi satsar på ständig kompetensutveckling genom internutbildning. Våra Jobbcoacher är ajour med arbetsmarknaden och har ett uppdaterat nätverk. Vi vill att de som möter en Jobbcoach hos oss skall mötas av ett proffs som har koll på de senaste metoderna och besitter ett nätverk för att stödja.

Vill du ha stöd av en jobbcoach?
Vi gör en skillnad, varje dag, för massor av olika människor. Hur kan vi hjälpa dig?

Hos oss har du störst chans att få rätt stöd oavsett om du är arbetsgivare, jobbsökande eller redan har ett jobb. Är du uppsagd eller varslad kan vi hjälpa dig och ditt företag med omställning. Eductus har ett rikstäckande avtal med TSL. Inom Eductus är vårt fokus på jobb helt tydligt. Vi utgår från din situation och bygger vidare mot tydliga mål.

Rätt matchning är det viktigaste för en hållbar rekrytering – att båda parter är medvetna om varandras behov och förutsättningar.

Så här kommer du i kontakt med oss: vxl 031-704 80 00 eller jobbcoach@academedia.se

Hos oss får du en personlig jobbcoach. Jobbcoachen kommer att vara ditt stöd för att du ska nå ditt mål. En jobbcoach arbetar med att hjälpa dig att få och behålla ett jobb. Det handlar om att stödja dig som blivit varslad, är arbetslös, behöver byta bransch eller vill byta jobb. Jobbcoachning bygger främst på individuella samtal. Är du nyfiken på våra jobbcoacher?

Kontakta din handläggare på arbetsförmedlingen för att få hjälp och information om vad just du kan få stöd med.

Eductus jobbcoacher gör skillnad helt enkelt … Välkommen!

Annonser
 1. Eva Trott
  september 10, 2009 kl. 11:46 f m

  Jag är intresserad av att bli coachad.

  • jobbcoach
   september 10, 2009 kl. 1:22 e m

   Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen i den staden du bor i.
   Prata med AF om att du vill välja Academedia Jobb!
   Hos oss får du en egen jobbcoach!

 2. Stina
  februari 9, 2010 kl. 10:23 e m

  Hej!

  Jag undrar hur man kan bli jobbcoach?
  Det verkar väldigt intressant!

  Hälsningar
  Stina

  • januari 5, 2011 kl. 1:10 e m

   Hej
   Sorry att vi dröjt med svaret. Det finns flera sätt att jobba som jobbcoach. Inom arbetsmarknadsområdet, handlar det om att ha erfarenhet av just arbetsmarknad samtidigt att kunna olika tekniker att kommunicera med personer. En teknik är just coachning. Du kan kolla upp http://www.coachfederation.org/ samt universitetskurser.

   Lycka till=)

 3. mars 19, 2010 kl. 6:30 f m

  Ja, troligen sa det ar

 4. Hjerpe
  januari 5, 2011 kl. 10:15 f m

  Hej.
  Jag vill veta mer om människorna bakom coachningen. Kan inte ni lägga ut en presentation av några coacher så vi får lära känna dem lite närmre?

 5. Ghoulam Touria
  februari 1, 2011 kl. 6:32 e m

  HejI jJag intresserad att jobbacoach

  • februari 1, 2011 kl. 8:33 e m

   Hei. Vill du få en egen jobbcoach? Då behöver du prata med din handläggare på arbetsförmedlingen. Säg att du vill välja Eductus. Lycka till o vi ses:)

 6. maj 26, 2011 kl. 7:32 e m

  Hej!
  jag undrar bara om det e lätt att hitta jobb som jobbcoach?
  va måste jag göra för söka ?

 7. november 20, 2011 kl. 6:13 e m

  Hej! Jag har jobb idag men vill gärna byta bransch..och så fort som möjligt. Det känns som att jag behöver lite stöd på vägen, nån som peppar mig och kommer med idéer när jag inte längre har några kvar…. Men jag är ju inte inskriven på AF, har jag ändå rätt att få hjälp av er? Eller ska man betala då? Hur mycket i så fall?
  Tacksam för ert svar!

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: